Reglementări și standarde
Reglementări și standarde
Informații generale
- Ce aspecte juridice și de reglementare ar trebui să iau în considerare înainte de a găzdui prin Airbnb?articol de asistență
- Ce reglementări se aplică orașului meu?articol de asistență
- Pot alege să găzduiesc doar persoane de același gen cu mine?articol de asistență
- Restricțiile în funcție de vârsta sau starea civilă a unui oaspete sunt interzise prin lege?articol de asistență
Informații specifice proprietății
- Ce este programul Airbnb Friendly Buildings?articol de asistență
- Cum ar trebui să vorbesc cu proprietarul meu despre găzduirea prin Airbnb?articol de asistență
- Există restricții cu privire la ce anume poate fi înregistrat drept un loc de cazare?articol de asistență
- Îndeplinește spațiul meu criteriile programului de cazări destinate celor din prima linie pentru membrii personalului de intervenție împotriva COVID-19?articol de asistență
Informații specifice regiunii
- Aș vrea să creez un anunț în China, ce trebuie să știu?articol de asistență
- Care este procesul de înregistrare pentru proprietarii din Xi'an?articol de asistență
- Sunt gazdă în India. La ce trebuie să mă aștept de la procesul de verificare a gazdei cu AuthBridge?articol de asistență
- Cum afectează modificările aduse legii japoneze a hotelurilor și a hanurilor găzduirea prin Airbnb?articol de asistență